Baltimore 1692

Baltimore 1692

Een boodschap die zijn tijd ver vooruit was. Eigenlijk alles wat BAAT doet, zit in het geheel. Alleen de muziek hoor je niet. Een gelukkig Belgisch echtpaar heeft hem afgenomen en ons gevraagd of ze hem op Facebook mogen zetten, ha ha. Echt iets om te del
Peter Bosz haakt af , Feijenoord 1

Peter Bosz haakt af , Feijenoord 1

Peter Bosz probeeert dit seizoen toch Ajax dat in opbouw zit, geen kampioen te krijgen. Een behoorlijke uitdaging ligt toch in Duitsland. Geld speelt geen rol.
The most powerful man on earth

The most powerful man on earth

Een grap naar Amerika. 'What the F.. are you doing Mr. President??', 100 x 100 cm
Belgacom building on canvas

Belgacom building on canvas

Onlangs heeft BAAT in 3d het oude Belgacomgebouw van Gent nagebootst op doek. Het gebouw wordt momenteel gehuurd door de stadsdiensten van Gent onder de noemer Administratief Centrum AC Portus. Het 'witte' geeft een mooie schaduwwerking.
CD

CD's en vinyl weer terug in de woonkamer

Velen onder ons blijven het een genot vinden om naar te kijken: uw cd en/of vinyl collectie in de woonkamer. Wij maakten een eenvoudig ontwerp met mooie details.
BAAT produceert

BAAT produceert 'De kantoorstrik'

Massief bamboe eettafel met onderstel in de vorm van een strik. Vanuit bovenaanzicht loopt de strik denkbeeldig door in de vorm van de uitgestoken wangen.
THIS IS HUISMAN, THAT IS BAAT

THIS IS HUISMAN, THAT IS BAAT

BAAT heeft onlangs Huisman International binnengehaald met een 'Back to Basic' concept. Blijdschap en dankbaarheid voor deze vette opdracht.
BAAT ontmoet

BAAT ontmoet 'Vacuvin'

Onlangs heeft BAAT een kijkje mogen nemen bij de Ínternational Innovation Company'. Een mooie samenwerking is ontstaan.
BAAT haalt Tanja Kross binnen

BAAT haalt Tanja Kross binnen

BAAT heeft onlangs Tanja Kross (operazangeres) met partner Henk Jan de Krijger (mijn domein.nl) binnengehaald. Een nieuw ontwerp eettafel is in de maak. Een bestaand schilderij en tafellamp voegden wij toe aan hun inspirerende woonomgeving.
Het getal 7, 7 schilderijen op 40 m2

Het getal 7, 7 schilderijen op 40 m2

BAAT heeft onlangs, naar aanleiding van een ínspirerend' woonhuis in het AD magazine, de 'kale' muren op de benedenverdieping gevuld met 'LeonArt'. 3 uit de portfolio, 4 op maat. BAAT tracht eind augustus dit inspirerende project te volbrengen.

· [1] · 2 · »